Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

08.05.2015 13:20

Z jakim nadzieniem robicie ptysie?

Odpowiedzi (44)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.05.2015 15:34

Z kremem budyniowym lub bitą śmietaną

Alex_M

Zadanych pytań: 119

08.05.2015 15:52

bita smietana albo masa budyniowa

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

08.05.2015 16:03

Najlepsza jest klasyczna masa budyniowa.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

08.05.2015 16:09

z kremem waniliowym i owocami

Stenka

Zadanych pytań: 467

08.05.2015 17:00

z bitą śmietaną jak większość

Małgorzata Pin

Zadanych pytań: 9

08.05.2015 17:07

Z masą budyniową (karpatkową) i z bita śmietana.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.05.2015 19:10

Masa śmietankowa lub bita śmietana

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

08.05.2015 19:11

z bita smietana

tomek18

Zadanych pytań: 706

08.05.2015 19:15

z bitą śmietaną lub kremem budyniowym

pestka

Zadanych pytań: 424

08.05.2015 19:37

ja lubię z kremem budyniowym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak