Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

05.03.2017 08:57

z soczewicy zielonej co robicie?

Odpowiedzi (49)

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

06.03.2017 09:00

Zupę, jako farsz do pierogów, pasztetcików, krokietów, pasztet, pastę :)

bietka

Zadanych pytań: 563

06.03.2017 09:21

ja robiłam zupę

tobi1989

Zadanych pytań: 0

06.03.2017 09:32

Dobry jest pasztet ze strączkowych :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

06.03.2017 10:12

raz robiłam zupę krem :-) , ale dziękuję za super propozycje :-).

Mniam

Zadanych pytań: 87

06.03.2017 10:58

Zieloną dodawałam do potrawki, ale jak spróbowałam czerwoną to ona mi bardziej smakuje.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

06.03.2017 16:56

robiłam pasztet z dodatkiem pieczarek http://www.doradcasmaku.pl/przepis/376051/pasztet-z-zielonej-soczewicy-z-pieczarkami-i-siemieniem-lnianym-.html

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

06.03.2017 17:45

jeszcze nie używałam

Mati13

Zadanych pytań: 1524

06.03.2017 17:51

nigdy nie jadłem zielonej, z czerwonej zupę jedynie

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

06.03.2017 18:03

Robię pierogi

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

06.03.2017 20:03

Czasem dodaję do pasztetów warzywnych.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak