Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

28.01.2012 13:19

Zamrazal ktos ser plesniowy np. lazur? Zdaje to egzamin?

Odpowiedzi (4)

elwal

Zadanych pytań: 610

28.01.2012 13:25

Tak, czesto zamrazam gorgonzole, danish blue czy lazur - zawsze jest pod reka np. jako dodatek do sosów. Lazur troszke bardziej sie kruszy po rozmrozeniu, bo jest ogólnie suchy, ale mnie to nie przeszkadza, kiedy dodaje go do pasty, makaronu, pizzy, sosu.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

28.01.2012 13:39

w takim razie kawalek juz wedruje do zamrazalki :o)

pacpaw

Zadanych pytań: 266

28.01.2012 13:39

w takim razie kawalek juz wedruje do zamrazalki :o)

pacpaw

Zadanych pytań: 266

28.01.2012 13:40

w takim razie kawalek juz wedruje do zamrazalki :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak