Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

tatiana2

Zadanych pytań: 87

16.10.2013 17:34

Zamrożone, surowe pierogi przed gotowaniem najpierw odmrażacie, czy od razu wrzucacie takie do wody?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

16.10.2013 17:42

zawsze wkładam zamrożone

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

16.10.2013 18:12

wrzucam zamrozone na wrzatek

msmors

Zadanych pytań: 91

16.10.2013 17:39

od razu wrzucam do wody

Odpowiedzi (35)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

16.10.2013 17:37

od wrzucam

aniagdz

Zadanych pytań: 5

16.10.2013 17:37

wrzucam odrazu;)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

16.10.2013 17:38

od razu* miało być, innczej się mogą rozkleić

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

16.10.2013 17:38

zmrożone wrzucam do wody

imp84

Zadanych pytań: 0

16.10.2013 17:40

Wrzucam od razu. Rozmrażam tylko ugotowane do smażenia.

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

16.10.2013 17:41

wrzucam bez rozmrażania

berys18

Zadanych pytań: 1434

16.10.2013 17:41

wrzucam zamrożone

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

16.10.2013 17:43

ja wrzucam od razu

Alex_M

Zadanych pytań: 119

16.10.2013 17:47

ja zawsze wrzucam zamrożone do wody :)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

16.10.2013 17:51

nie rozmrażam, gotuję zamrożone

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak