Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Beatris

Zadanych pytań: 43

04.09.2013 11:07

Zastanawiam się, czy można suszyć kurki? Próbował już ktoś?

Odpowiedzi (27)

pestka

Zadanych pytań: 424

04.09.2013 11:48

nigdy kurek nie suszyłam, jeżeli miałam w nadmiarze to albo zamroziłam , albo zrobiłam w zalewie do słoiczków

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.09.2013 11:54

Ja nie syszłam kurek tylko podgrzybki i panienki

Beatris

Zadanych pytań: 43

04.09.2013 12:10

A mnie kusi, żeby trochę ususzyć i się przekonać.

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

04.09.2013 12:17

Ja mrożę kurki , nie suszyłam ich jeszcze :)

bogusia19

Zadanych pytań: 7

04.09.2013 12:23

ja susze tak jak inne grzyby.

Pyszota

Zadanych pytań: 85

04.09.2013 12:49

Wydaje mi się, że tak ;)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

04.09.2013 13:06

Moja teściowa zawsze suszy kurki i gąski i są pyszne

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

04.09.2013 13:38

można ale osobiście wolę takie świeże :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.09.2013 13:40

nigdy nie suszyłam wolę zamrozić

Beatris

Zadanych pytań: 43

04.09.2013 14:14

Ja też wolę świeże, ale ile ich można zjeść na bieżąco. Tym bardziej, że mój mąż potrafi wrócić z takiego grzybobrania z 10 litrowym wiaderkiem pełnym kurek, do tego jeszcze inne grzyby.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak