Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ppaulina

Zadanych pytań: 22

05.12.2013 21:17

Zawsze podajecie karpia na wigilię??? Czy może inną?? jak tak to jaką???

Odpowiedzi (55)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

05.12.2013 21:40

Karpia filetuję i podaję smażonego w panierce,szczupaka podaję w całości ale faszerowanego,robię rybkę w galarecie i czasami gałki.

pacpaw

Zadanych pytań: 266

05.12.2013 21:40

smażony karp, amur lub tołpyga

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

05.12.2013 21:42

Filet z miruny, tilapi, albo soli.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

05.12.2013 21:42

karp jest obowiązkowo :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

05.12.2013 21:47

karp i szczupak

Renata22

Zadanych pytań: 672

05.12.2013 21:49

czasem pieczemy łososia i podajemy go z sosem koperkowym, danie mało wigilijne, ale tak lubimy;)

Ela15

Zadanych pytań: 1414

05.12.2013 21:51

tak karp jest zawsze ale tez jest inna rybka przeważnie mintaj

Jolie

Zadanych pytań: 9

05.12.2013 21:51

karp jest tylko dlatego, że to tradycja, ale w sumie i tak mało kto go je, raczej decydujemy się na dorsza :)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

05.12.2013 21:53

karp musi być zawsze

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

05.12.2013 22:01

Nie zawsze, był już sum, szczupak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak