Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

11.02.2014 00:35

Żeby biszkopt, którego upieczemy wcześniej ( a zamierzamy przełożyć kremem za 1 lub 2 dni) nie stracił swojej wilgotności wystarczy położyć na nim kromkę chleba. Taka wiadomość wpadła mi dziś w ręce.

Odpowiedzi (17)

ada.la

Zadanych pytań: 39

11.02.2014 08:03

nie wiedziałam o czymś takim

norweska20

Zadanych pytań: 400

11.02.2014 08:32

ciekawa rada

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.02.2014 08:53

nawet nie wiedziałem o czymś takim

Klausia

Zadanych pytań: 251

11.02.2014 08:53

ciekawe, aczkolwiek czy jedna mała kromka wystarczy czy trzeba obłożyć cały biszkopt :P ?

dodi

Zadanych pytań: 256

11.02.2014 08:55

ciekawa naprawdę

Seba

Zadanych pytań: 1313

11.02.2014 09:13

dla mnie to coś nowego

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.02.2014 10:51

muszę to przetestować, bo czasami zostawiam biszkopt na dzień lub dwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak