Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwunia

Zadanych pytań: 26

08.02.2014 15:38

Zielony groszek nie straci koloru podczas gotowania,gdy dodamy do wody trochę cukru.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.02.2014 15:39

super rada do zastosowania

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.02.2014 17:10

Bobra rada, dziękuję

Janina

Zadanych pytań: 159

08.02.2014 15:40

Ciekawa nowość dla mnie ;)

Odpowiedzi (14)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

08.02.2014 15:45

dobrze wiedzieć :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

08.02.2014 15:51

wiedziałam o tym, ale dziękuję za przypomnienie

Ania321

Zadanych pytań: 179

08.02.2014 15:54

Tak robię i rzeczywiście skutkuje :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

08.02.2014 15:56

dobrze wiedzieć, bo mi zawsze blednie

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

08.02.2014 15:59

ja groszek dodaję bezposrednio do zupy, dlatego niewyobrażam sobie gotowania z cukrem :)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

08.02.2014 16:15

dobry pomysł

norweska20

Zadanych pytań: 400

08.02.2014 16:48

wypróbujemy, tą radę

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

08.02.2014 17:01

dobra rada,

kornelcia

Zadanych pytań: 13

08.02.2014 18:52

super rada...

ZEWA

Zadanych pytań: 190

08.02.2014 19:55

zielonych warzyw ( groszku, brokuła, brukselki, fasolki, jarmużu i szparagów ) nie powinno się przykrywać i należy wkładać do gotującej się wody a nie zimnej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak