Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

28.02.2014 18:24

Znalazłam kiedyś informację, że do chili con carne można dodać kilka kostek gorzkiej czekolady i teraz zawsze tak robię. Czy ktoś z was też tak robi ?

Odpowiedzi (24)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

28.02.2014 19:10

Nie robiłem, ale chętnie spróbuję, lubię odkrywać nowe smaki :)

treonina

Zadanych pytań: 1213

28.02.2014 19:59

nigdy nie próbowałam

berys18

Zadanych pytań: 1434

28.02.2014 20:15

nie, nigdy, pierwszy raz słyszę o czymś takim

Janina

Zadanych pytań: 159

28.02.2014 20:55

Jeszcze nigdy tak nie robiłam;)

Rogalik

Zadanych pytań: 84

28.02.2014 20:55

nie,nigdy nie dodaję

gibli

Zadanych pytań: 20

28.02.2014 21:05

nie, jeszcze nie dodawałam czekolady

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

28.02.2014 21:13

nigdy tak nie robiłem

mufinka79

Zadanych pytań: 303

28.02.2014 21:29

Tak, dodaje to głębi sosowi, jest bardziej aksamitny i dodaje super smak. :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

28.02.2014 21:33

muszę wypróbować

borgia

Zadanych pytań: 89

28.02.2014 21:52

Dodałam raz kakao, robiąc wg jednego przepisu - chili zrobiło się... muliste. Niezłe, ale bez jest lepsze. Trafiłam też na przepis z czekoladą, jednak kakao mi wystarczyło, aby z nią nie robić. Wolę zrobić czekoladę na gorąco z samym chili ;).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak