Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

03.11.2016 09:50

Zostało mi 5 żółtek XL po bezie, jakieś pomysły macie bo nie chcę ich mrozić..

Odpowiedzi (36)

Konczi

Zadanych pytań: 632

03.11.2016 17:49

dla mnie idealna opcja to kruche babeczki

Marta1986

Zadanych pytań: 859

03.11.2016 18:27

kruche z dzemem ,sernik,ajerkoniak

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

03.11.2016 18:35

Możesz upiec paczki

dodi

Zadanych pytań: 256

03.11.2016 19:18

zrobiłabym babeczki z kruchego ciasta

Beatris

Zadanych pytań: 43

03.11.2016 19:26

Kruche ciasto lub lody...

bertpvd

Zadanych pytań: 19

03.11.2016 20:09

może babeczkę

Futka

Zadanych pytań: 2

03.11.2016 21:40

Ja polecam ajerkoniak - idealny na chłodne wieczory :D

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

03.11.2016 22:56

zrobiłam sernik gotowanym właśnie stygnie, zobaczę co wyszło i dam przepis jak będzie dobry, dziękuję za porady, przydadzą się, bo ostatnio bezy nam smakują

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

04.11.2016 11:46

kruche ciasteczka

ada.la

Zadanych pytań: 39

04.11.2016 22:13

kruche ciasto albo sernik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak