Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ao_12

Zadanych pytań: 38

07.12.2013 21:47

Zostało mi kilka sparzonych liści z kapusty (po gołąbkach) jak mogę je wykorzystać?

Odpowiedzi (21)

ao_12

Zadanych pytań: 38

07.12.2013 22:35

dzięki za propozycje...chyba zrobię na ciepło z cebulką :)

marcia7

Zadanych pytań: 166

07.12.2013 22:40

można dodać do zupy jarzynowej

Konczi

Zadanych pytań: 632

07.12.2013 22:44

zamrozić, będą idealna na szybkie gołąbki bo o wiele szybciej się ugotują po odmrożeniu :)

Niki22

Zadanych pytań: 46

07.12.2013 23:14

albo zamroź na kolejne gołąbki albo zrów z nią raladki mięsne albo posiekaj i do sałatki warzywnej na ciepło dodaj :)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

08.12.2013 01:10

Ja siekam drobno taką kapustę ,podsmażam z grzybkami suszonymi odgotowanymi i cebulką i robię z takiej kapustki pierogi ( można zamrozić i zrobić w późniejszym czasie:)

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

08.12.2013 02:45

ja pozostałe liście wkładam do gotowania czy pieczenia gołąbków i lubie je potem zjeść

tomasz18

Zadanych pytań: 0

08.12.2013 06:25

POKROIC , PRZYSMAZYC DODATEK DO OBIADU ,

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

08.12.2013 10:20

ja bym je zwinęła i położyła na blachę z gołąbkami

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

08.12.2013 11:34

Jarzynkę z koerkiem, Kapustę z kiełbasą zaprawioną konmcentratem, kapuśniak z ziemniakami, jeśli mało to dodać do jarzynowej, drobno usiekać i wymieszać z mielonym - zrobić kotlety. A najważniejsze - zamrozi i myśleć nad problemem potem.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

08.12.2013 16:31

Jak mi zostają liście z kapusty,to najczęściej wykorzystuję je do barszczu ukraińskiego albo robię kapustkę ze śmietaną jest tak pyszna,że można ją jeść jako dodatek do mięsa lub samodzielne danie,a przepis znajdziesz w mojej księdze.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak