Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

04.03.2014 14:44

Zostało mi większe pół pęczka świeżej mięty. Jeśli jej nie wykorzystam do czegoś to zwiędnie i będę musiała wyrzucić... Co polecacie?

Odpowiedzi (24)

halina17

Zadanych pytań: 271

04.03.2014 15:06

Możesz zrobić syrop miętowy.

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

04.03.2014 15:06

ja bym zrobiła syrop miętowy,potem do napojów i herbatki jak znalazł

Pyszota

Zadanych pytań: 85

04.03.2014 15:11

ewentualnie możesz zamrozić

Cranberry

Zadanych pytań: 34

04.03.2014 15:21

ja bym zmroziła a część razem z kostkami lodu :)

borgia

Zadanych pytań: 89

04.03.2014 15:22

Ja też polecam zamrożenie - sama tak robię.

Kasia35

Zadanych pytań: 218

04.03.2014 15:43

ja wykorzystałam nadmiar mięty do syropu miętowego

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.03.2014 15:53

wykorzystałabym do drinków lub zamroziła na później :)

Niki22

Zadanych pytań: 46

04.03.2014 15:55

wykorzystać można do lodów lub drinków jak nie to w gałązkach zamroź :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.03.2014 16:13

można wysuszyć i dodawać do herbaty

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

04.03.2014 16:21

Można ją : pokroić, zamrozić, ususzyć.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak