Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.11.2013 08:33

Zrobiłam w niedziele rosół w ogromnym garnku ,jeszcze mam do w lodówce czy nadaje się on do spożycia czy już go wylać ?

Odpowiedzi (24)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

13.11.2013 11:21

jeśli był nabierany czystą chochelką, nie ma w nim makaronu to powinien być dobry, ale najpierw spróbuj. szkoda wylać jak można go jeszcze przerobić na inną zupę :)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

13.11.2013 11:29

jeśli go zagotujesz ponownie i nie zacznie gerować to możesz zrobić jakąś zupę no.ogórkową.Czysty rosół może stać kilka dni,ale pod warunkiem że nie ma w nim jarzyn i cebuli,a tak najlepiej po wystygnięciu zamrozić w pojemnikach:)

halina17

Zadanych pytań: 271

13.11.2013 12:23

Myślę , że powinien być jeszcze dobry , spróbuj . Zawsze przed wstawieniem do lodówki wyjmij warzywa , cebulę.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

13.11.2013 20:00

Wylej jeśli Twoi domownicy go nie ruszali to już nie ruszą, no chyba że wyjęłaś mięso i warzywa cebulę to może jeszcze nie skwaśniał

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak