Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

14.10.2013 14:43

Zupę pomidorową najczęściej robicie z przecieru kupnego, swojego czy ze świeżych pomidorów?

Odpowiedzi (53)

gibli

Zadanych pytań: 20

14.10.2013 15:14

jeśli mam swoje, to robię ze swoich przecierów, a jeśli nie to kupuję

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

14.10.2013 15:14

ze swojego przecieru lub z kupnego

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

14.10.2013 15:19

zazwyczaj robię z kupnego przecieru dodając dodatkowo świeżego pomidora

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

14.10.2013 15:24

przecier albo koncentrat kupny

krystyna330

Zadanych pytań: 228

14.10.2013 15:34

ze swojego przecieru

Alex_M

Zadanych pytań: 119

14.10.2013 15:35

latem robię ze świeżych pomidorów. w pozostałe pory roku przeważnie używam domowego przecieru. gdy wiosną zabraknie, niestety muszę kupić

Monia

Zadanych pytań: 7

14.10.2013 15:36

Zazwyczaj z gotowego przecieru albo ze świeżych pomidorów. Sama przecieru nie robię :)

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

14.10.2013 15:39

w sezonie letnim ze świażych, w zimie z własnego przecieru

karolina1869

Zadanych pytań: 594

14.10.2013 15:43

jeżeli mam własny to z jego przewaga plus kupny na dodanie koloru

juuusta

Zadanych pytań: 29

14.10.2013 15:50

Mam swój przecier ale jak sie skonczy to wtedy z kupnego :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak