Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

15.02.2014 09:47

Aby czerstwe bułki zyskały świeżości, można je opiec w całości w małym piecyku z obu stron.

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.02.2014 09:49

nie robię tak bo czerstwe bułki suszę na bułkę tartą

Beatris

Zadanych pytań: 43

15.02.2014 09:56

Czasami tak robię. Tylko trzeba je od razu jeść, jeszcze ciepłe, bo jak ostygną, zrobią się jeszcze twardsze...

pestka

Zadanych pytań: 424

15.02.2014 10:58

ja tak nie robię bo zostawiam je na bułkę tartą

Odpowiedzi (17)

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

15.02.2014 09:47

Robicie też tak?

Malinka

Zadanych pytań: 302

15.02.2014 09:48

Jeszcze nie robiła, ale chyba zacznę :)

Romanowka

Zadanych pytań: 28

15.02.2014 09:48

ja przekrawam i opiekam w tosterze

gibli

Zadanych pytań: 20

15.02.2014 09:49

i ja nie robię, zostawiam je na bułkę tartą

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.02.2014 09:53

czasami tak robię

Czyki

Zadanych pytań: 72

15.02.2014 09:56

Fajny pomysł, nigdy tak nie robiłam:):)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

15.02.2014 09:56

dobrze wiedzieć :)

Lidzia

Zadanych pytań: 21

15.02.2014 10:06

Dodatkowo skropić wodą lub do piekarnika na dół wstawić naczynie z wodą.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

15.02.2014 10:20

nie robiłam tak nigdy,dziekuję za radę,skorzystam

norweska20

Zadanych pytań: 400

15.02.2014 10:57

fajny pomysł...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak