Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

PaniMISIOWA

Zadanych pytań: 1119

15.02.2014 09:47

Aby czerstwe bułki zyskały świeżości, można je opiec w całości w małym piecyku z obu stron.

Odpowiedzi (17)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

15.02.2014 10:58

super, dzięki

Habibi

Zadanych pytań: 690

15.02.2014 11:14

Ja tak odświeżam bułeczki i chleb - cały bochenek wkładam pod bieżącą wodę i mokry układam na kratce w gorącym piekarniku - po 10 minutach jest miękki wewnątrz i ma chrupiącą skórkę :) Podobnie z bułeczkami, tylko krócej.

sławek29

Zadanych pytań: 0

15.02.2014 11:58

nie robię - robię z takich bułek bułkę tartą

borgia

Zadanych pytań: 89

15.02.2014 12:20

A ja bułeczki odświeżam sposobem Habibi, robiąc to jednak na tosterze kompaktowym - układając mokre bułeczki na "ruszcie" i podgrzewając z obu stron. Dla mnie najlepszy sposób na małe i czerstwe pieczywo. Odświeżenie dodatkowej porcji to tylko chwila...

mitek111

Zadanych pytań: 15

15.02.2014 13:16

Ja właśnie tak robię

krokus

Zadanych pytań: 145

15.02.2014 13:32

dzięki za rade

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.02.2014 13:58

wiem, zawsze tak robie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak