Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

05.03.2014 12:47

Aby uratować przypaloną potrawę należy szybko nie mieszając jej przełożyć do innego garnka starając się nie nabierać przypalonego. Unikniemy gorzkiego posmaku spalenizny.

Odpowiedzi (27)

erym

Zadanych pytań: 24

05.03.2014 13:25

lubie te nasze doradcowe rady :) bardzo przydatne

Czyki

Zadanych pytań: 72

05.03.2014 13:26

Bardzo dobra rada:)

pestka

Zadanych pytań: 424

05.03.2014 13:26

zawsze tak robię

gosia56

Zadanych pytań: 466

05.03.2014 13:26

super rada dzięki

Milka100

Zadanych pytań: 76

05.03.2014 13:44

jak już się zdarzy to też tak robię

idealme

Zadanych pytań: 62

05.03.2014 13:49

jak się przypali to tak własnie robie ;)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

05.03.2014 13:52

Przydatna rada.

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

05.03.2014 13:56

też tak robię

Margo1

Zadanych pytań: 2141

05.03.2014 14:27

Ja właśnie tak robię

Jarek123

Zadanych pytań: 0

05.03.2014 14:30

Przyda sie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak