Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

05.03.2014 12:47

Aby uratować przypaloną potrawę należy szybko nie mieszając jej przełożyć do innego garnka starając się nie nabierać przypalonego. Unikniemy gorzkiego posmaku spalenizny.

Odpowiedzi (27)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

05.03.2014 14:52

czasami tak robię

Motorek

Zadanych pytań: 1446

05.03.2014 15:30

też tak robię

Amellia

Zadanych pytań: 139

05.03.2014 15:33

też tak robię :D

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

05.03.2014 15:56

ja tez tak robię,ale ostatnio zrobiłam tak z kapustą i niestety i tak cuchnęła spalenizną,musiałam wyrzucić

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

05.03.2014 16:20

tez tak robie

krokus

Zadanych pytań: 145

05.03.2014 17:57

też tak robię :)

Klausia

Zadanych pytań: 251

05.03.2014 19:09

tak też właśnie robię :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak