Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

16.08.2013 23:29

Aby urozmaicić fileta robimy go czasem w różnych panierkach, np w płatkach kukurydzianych, orzechach. Znacie jeszcze jakieś oryginalny pomysł na panierkę?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

17.08.2013 07:41

wszystko zależy d tego z czego to filet, bo samo "filet" to pojęcie względne... może być drobiowy, ale również rybny... a to ogranicza w pewien sposób doprawienie i typ panieri...

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

17.08.2013 00:25

kiedys panierowałam w rozdrobnionych krakersach,dobre

berys18

Zadanych pytań: 1434

17.08.2013 07:19

robiłam jeszcze w sezamie

Odpowiedzi (32)

Beatris

Zadanych pytań: 43

16.08.2013 23:38

Ja lubię panierować mięsko np. w zmielonych płatkach migdałowych.

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

16.08.2013 23:42

Panierki to fajna sprawa.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

16.08.2013 23:56

Rozdrobnione krakersy to też dobra panierka :)

Granita

Zadanych pytań: 249

17.08.2013 00:33

ja właśnie uwielbiam w krakersach...zapraszam do przetestowania:http://www.doradcasmaku.pl/przepis/279776/kurczak-w-krakersowej-pierzynce.html

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

17.08.2013 07:23

panierka z wiórków kokosowych

joanna30

Zadanych pytań: 50

17.08.2013 07:28

Ja panierowałam w płatkach migdałowych, pokruszonych chipsach i kokosie

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

17.08.2013 07:56

wiórki kokosowe są dobre

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

17.08.2013 08:39

krakersy również się sprawdzą, ale proponuję je wymieszać jednak z bułka tartą. Doskonale komponuje się również panierka z wiórkami kokosowymi, czy płatkami migdałów.

pestka

Zadanych pytań: 424

17.08.2013 08:39

pokruszone płatki kukurydziane

Seba

Zadanych pytań: 1313

17.08.2013 08:41

ja robię w płatkach migdałowych, w sezamie i wiórkach kokosowych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak