Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

16.02.2014 19:51

Babki i ciasta drożdżowe powinny po upieczeniu postać w formie przez ok. 10 minut, np. na metalowej kratce. Małe ciastka trzeba wraz z całą blachą postawić na metalowej kratce, tak aby mogły stygnąć także od dołu.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

16.02.2014 20:08

przyda się taka rada

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

16.02.2014 19:58

Ja zawsze tak pozostawiam ciasto ciasto drożdżowe

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

16.02.2014 20:51

też zostawiam na chwilę ,ale kuszą strasznie,każdy chodzi i podskubuje:)

Odpowiedzi (22)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.02.2014 19:54

Cenna rada. Dzięki.

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

16.02.2014 19:56

przyda się rada

berys18

Zadanych pytań: 1434

16.02.2014 19:56

dobrze o tym wiedzieć

Motorek

Zadanych pytań: 1446

16.02.2014 19:58

dobrze wiedzieć

Alex_M

Zadanych pytań: 119

16.02.2014 19:59

ja stawiam na kratce, ale bez formy

Cranberry

Zadanych pytań: 34

16.02.2014 20:01

Dobrze wiedzieć :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

16.02.2014 20:07

przydatna rada

ana00

Zadanych pytań: 231

16.02.2014 20:12

tak, to prawda, ja drożdżowe zawsze tak zostawiam

Renata9

Zadanych pytań: 329

16.02.2014 20:26

tak to prawda, dziękuję za przypomnienie

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.02.2014 20:26

zawsze zostawiam w formie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak