Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

16.02.2014 19:51

Babki i ciasta drożdżowe powinny po upieczeniu postać w formie przez ok. 10 minut, np. na metalowej kratce. Małe ciastka trzeba wraz z całą blachą postawić na metalowej kratce, tak aby mogły stygnąć także od dołu.

Odpowiedzi (22)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

16.02.2014 20:33

tak, ja też sernika nigdy od razu nie wyciągam

pestka

Zadanych pytań: 424

16.02.2014 20:36

ja po wyjęciu ciasta stawiam na kuchence - to tak jakby stało na kratce

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

16.02.2014 20:39

ja ciasteczka od razu zdejmuje z blaszki, a babki studzą się właśnie na kratce :)

teresa18

Zadanych pytań: 502

16.02.2014 20:45

Tak tez robię

ElizaT

Zadanych pytań: 750

16.02.2014 20:52

również tak robię

ada.la

Zadanych pytań: 39

16.02.2014 21:10

też tak robię

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.02.2014 21:14

Ja też tak robię

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.02.2014 22:42

zawsze tak robię :-)

Róża1

Zadanych pytań: 7

16.02.2014 23:12

zawsze zostawiam jeszcze w formie

gibli

Zadanych pytań: 20

17.02.2014 07:28

ja tak właśnie robię)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak