Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

18.02.2014 17:18

Bardzo boję się surowe jajka dodawać do mas, czy tak spożywać. Czy macie sprawdzone sposoby, aby nie nabawić się salmonelli ?

Odpowiedzi (19)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.02.2014 17:58

na pewno gdy weżmiesz jajko do ręki i wbijesz ,natychmiast trzeba umyć ręcę po wbiciu do spodeczka też trzeba dobrze umyć ręce.Jajko sparzyć tak jak pisze brioszka

artur7

Zadanych pytań: 1324

18.02.2014 18:01

uzywam raczej ubijane na parze

ElizaT

Zadanych pytań: 750

18.02.2014 18:02

Dokladnie, dobrze jest sparzyc.

Renata22

Zadanych pytań: 672

18.02.2014 18:05

sparzyć wrzatkiem i powinno byc po kłopocie;)

Beata23

Zadanych pytań: 335

18.02.2014 18:59

parzy się jajka przez kilka sekund

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.02.2014 19:56

zawsze sparzam wrzątkiem i używam tylko od znajomej z wioski

Janina

Zadanych pytań: 159

18.02.2014 20:31

Wystarczy sparzyć wrzątkiem jajka;)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

18.02.2014 21:41

Jajka sparzamy wrzątkiem i można używać je do mas.

magda1976

Zadanych pytań: 1

18.02.2014 22:25

umyć i sparzyć wrzątkiem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak