Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

26.09.2013 14:49

Barszczyk czerwony do krokietów robicie sami od podstaw czy z torebki?

Odpowiedzi (39)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

26.09.2013 15:09

Robi sam, chyba, że na szybko, wtedy z torebki, ale oczywiście doprawiam po swojemu:)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

26.09.2013 15:10

ja robię sama

tatiana2

Zadanych pytań: 87

26.09.2013 15:10

robię sama, domowy zawsze nalepiej smakuje :)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

26.09.2013 15:14

sama robię, domowy najlepszy

Ola1young

Zadanych pytań: 7

26.09.2013 15:14

barszcz robimy na wywarze,nie używamy zup z torebek

Marta11

Zadanych pytań: 34

26.09.2013 15:20

u mnie to roznie

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

26.09.2013 15:24

raczej robię nie używam tych z torebki

migotka28

Zadanych pytań: 20

26.09.2013 15:27

ja zazwyczaj robie sama u mnie najlepeij smakuje zabielany śmietaną ale z torebki też czasmi używam

Malinka

Zadanych pytań: 302

26.09.2013 15:56

Dla gości zawsze robię sama od podstaw. Ale gdy czasem mam ochotę na kubek barszczyku, to wtedy korzystam z "gotowca" :)

gosia561

Zadanych pytań: 1389

26.09.2013 16:01

jak mam czas to robię sama

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak