Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

26.09.2013 14:49

Barszczyk czerwony do krokietów robicie sami od podstaw czy z torebki?

Odpowiedzi (39)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

26.09.2013 20:00

różnie-bardziej smakuje mi mój barszczyk, ale nieraz nie mam czasu i wtedy biorę z torebki ;)

Ilona_eS

Zadanych pytań: 57

26.09.2013 20:30

nie przepadam za barszczem czerwonym wiec tak jak mnie złapie ochota to mam pod reka na szybko w torebce nim mi ta ochota minie:)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

26.09.2013 20:31

na co dzień bez wizyty gości z torebki

Ola1984

Zadanych pytań: 295

26.09.2013 20:56

Zawsze robię sama - od podstaw, razem z domowym buraczanym zakwasem. Nie kupuję chemicznego jedzenia, bo po prostu mi nie smakuje.

sylwia_mc

Zadanych pytań: 39

26.09.2013 21:03

od podstaw robię sama, raz zrobiłam z torebki i wylałam wszystko do zlewu

rjustysia

Zadanych pytań: 190

26.09.2013 21:06

Wolę zrobić sama, ale nie mam tez nic przeciwko kupowaniu.

WiktoriaGotuje

Zadanych pytań: 38

26.09.2013 21:30

Robię sama.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

26.09.2013 23:06

Robię sama barszcz od podstaw, bo jest wtedy lepszy. Do niego dodaję też trochę tego gotowego proszku dla lepszego koloru i smaku.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

27.09.2013 10:17

robię sam nie korzystam z gotowych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak