Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Maridka19

Zadanych pytań: 59

18.03.2016 08:40

Będzie robić jajka w sosie lub majonezie? A może inne?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

19.03.2016 16:12

w końcu to jajeczne święta! koniecznie jajka po żydowsku z dużą ilością szczypioru, jajka faszerowane z pieczarkami i może z łososiem, z pewnością będą do nich różne sosy, których na Wielkanoc robię kilka :) może zrobię też faszerowane smażone :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

18.03.2016 17:51

u mnie będą jajka w sosie chrzanowym i tatarskim ;)

norweska20

Zadanych pytań: 400

18.03.2016 20:00

pewnie ze tak..w majonezie obowiązkowo

Odpowiedzi (61)

Maridka19

Zadanych pytań: 59

18.03.2016 08:41

U mnie będą jajka w śmietankowym sosie posypane świeżym szczypiorkiem :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

18.03.2016 08:54

bardzo lubię jajka w majonezie z groszkiem konserwowym

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.03.2016 08:57

na pewno będzie dużo jajek ;) zjadłabym w sosie tatarskim albo chrzanowym, więc pewnie zrobię

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

18.03.2016 08:58

Planuję w sosie ze śmietaną i chrzanem

Renataj

Zadanych pytań: 1275

18.03.2016 08:59

Oczywiście ! U mnie na wielkanocnym stole królują właśnie jajka faszerowane w różnorodnych smakach: pastą tuńczykową, z kaparami, z pieczarkami, z suszonymi pomidorami oraz w wersji wiosennej-z rzodkiewką, pomidorem, majonezem, podane na talerzu wyłożonym sałatą i posypane szczypiorkiem.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

18.03.2016 09:12

Będą jajka w sosue tatarskim

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

18.03.2016 09:13

u mnie będą jajka faszerowane pieczarkami i pastą z makreli

ben-ka

Zadanych pytań: 459

18.03.2016 09:25

Faszeruję jajka pieczarkami, zielonym pesto i pewnie czerwoną papryką z żółtym serem.

tobi1989

Zadanych pytań: 0

18.03.2016 09:31

Tak z majonezem posypane wiosenną zieleninką ;) i faszerowane plus jakaś sałatka z jajkiem :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.03.2016 09:56

ja robię w majonezie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak