Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Maridka19

Zadanych pytań: 59

18.03.2016 08:40

Będzie robić jajka w sosie lub majonezie? A może inne?

Odpowiedzi (61)

Janina

Zadanych pytań: 159

18.03.2016 10:44

Będzie dużo jaj o różnym smaku; w majonezie, w chrzanie, faszerowane szynką;))

ilka01

Zadanych pytań: 6

18.03.2016 10:54

u mnie faszerowane w sosie majonezowym

Czyki

Zadanych pytań: 72

18.03.2016 10:58

Z pewnością zrobię jajka faszerowane pieczarkami

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

18.03.2016 11:33

bardziej w sosie

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

18.03.2016 13:16

w sosie tatarskim

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

18.03.2016 13:18

na pewno będą jajka w sosie tatarskim oraz faszerowane czy jeszcze jakieś zobaczymy

dodi

Zadanych pytań: 256

18.03.2016 13:50

tradycyjnie z majonezem i szczypiorkiem

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

18.03.2016 13:53

jeszcze nie wiem ale chyba w majonezie

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

18.03.2016 14:04

W sosie tatarskim - moje ulubione:)

Futka

Zadanych pytań: 2

18.03.2016 14:08

Ja uwielbiam jajka faszerwowane pastą rybną - z makreli lub łososia :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak