Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zdrowie i dieta- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

08.01.2014 11:29

białko sojowe jest zdrowsze od zwierzęcego, bo ma mniej związków purynowych - często przygotowujecie potrawy z soją ?

Odpowiedzi (31)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

08.01.2014 11:38

czasem robię kotlety sojowe,ale bardzo rzadko

Janina

Zadanych pytań: 159

08.01.2014 11:40

Bardzo lubimy kotlety sojowe. Używam również mleko sojowe;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.01.2014 11:44

lubimy kotlety sojowe ,ale właśnie nie za często je robię

Beatris

Zadanych pytań: 43

08.01.2014 11:47

Bardzo rzadko używam produktów sojowych...

Róża1

Zadanych pytań: 7

08.01.2014 11:47

u mnie też nie ma chętnych na potrawy sojowe:-)

aniagdz

Zadanych pytań: 5

08.01.2014 11:49

praktycznie w ogóle

Ankha

Zadanych pytań: 112

08.01.2014 11:53

A ja uważam że soi mamy aż nadto w jedzeniu kupowanym w marketach,to przecież tani wypełniacz. To nie znaczy że jednak unikam kotletów sojowych. Wybieram te które mają na opakowaniu napisane "bez GMO" (i mam złudną nadzieję,że producenci nie kłamią)

Ankha

Zadanych pytań: 112

08.01.2014 11:58

Spróbujcie TEMPEHU, jest on niczym innym jak sfermentowaną soją. W smaku grzybowo-mięsny i w dodatku bardziej strawny niż zwykła gotowana soja

Niki22

Zadanych pytań: 46

08.01.2014 12:00

jak już to robię kotlety sojowe ale nie za często :)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

08.01.2014 12:07

niestety zbyt rzadko...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak