Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

izapozdro

Zadanych pytań: 232

09.10.2014 11:38

Bigos wyszedł mi zbyt pikantny. Macie pomysł co zrobić, aby go trochę "odpikantnić"?

Odpowiedzi (27)

Konczi

Zadanych pytań: 632

09.10.2014 14:08

dodałabym kapusty aby smak złagodniał

irenka

Zadanych pytań: 888

09.10.2014 14:34

najlepiej dodać ugotowanej słodkiej kapusty

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

09.10.2014 14:39

Dodać trochę kapusty i się przegryzie. Na pewno będzie łagodniejszy :)

Czyki

Zadanych pytań: 72

09.10.2014 15:06

Ja bym dołożyła kapusty:)

Ania96

Zadanych pytań: 8

09.10.2014 15:48

dołóż trochę kapusty

misia53

Zadanych pytań: 339

09.10.2014 16:40

chyba najlepsze rozwiązanie to dogotowac słodkiej kapusty

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

09.10.2014 16:43

bym podzielił na połowę, część zamroził a do drugiej bym dodał kapustu słodkiej i mało ukiszoną

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

09.10.2014 18:56

dodać kapusty

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

09.10.2014 19:24

dodać więcej kapusty lub żurawiny

ppaulina

Zadanych pytań: 22

09.10.2014 19:50

Ja dała bym więcej kapusty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak