Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

16.02.2014 17:00

Buraki na ćwikłę pieczecie w piekarniku czy gotujecie? Jeśli gotujecie to w łupinkach czy bez?

Odpowiedzi (54)

norweska20

Zadanych pytań: 400

16.02.2014 17:31

ja gotuję w łupinach

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

16.02.2014 17:42

gotuję w łupinkach

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

16.02.2014 17:55

Gotuję w łupinach ale kusi mnie aby upiec je w piekarniku

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.02.2014 17:57

Gotuję bez obierania

Lidzia

Zadanych pytań: 21

16.02.2014 18:02

Czy do ćwikły czy na zupę, surówkę w słoikach - zawsze gotuję w mundurkach.

mysza666

Zadanych pytań: 371

16.02.2014 18:22

Ja gotuję w łupinach

borgia

Zadanych pytań: 89

16.02.2014 19:00

Gotuję w łupinkach - jednym słowem tańszym sposobem. A może po prostu tradycyjnym? :).

Milka100

Zadanych pytań: 76

16.02.2014 19:06

gotuję w łupinach

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

16.02.2014 19:09

jeśli gotuję to oczywiście bez obierania i zalewam wrzątkiem, ale częściej piekę zawinięte też bez obierania w folię aluminiową bo są smaczniejsze

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

16.02.2014 19:14

Przewaznie gotuje w łupinach.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak