Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

16.02.2014 17:00

Buraki na ćwikłę pieczecie w piekarniku czy gotujecie? Jeśli gotujecie to w łupinkach czy bez?

Odpowiedzi (54)

eMMe

Zadanych pytań: 177

16.02.2014 20:44

Gotuję w łupinkach

Mati13

Zadanych pytań: 1524

16.02.2014 20:53

gotuję w mundurkach

halina17

Zadanych pytań: 271

16.02.2014 21:18

Ja gotuję w łupinach , później obieram.

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

16.02.2014 21:25

gotuję w skórce i obieram po wystudzeniu dopiero

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

16.02.2014 22:22

zazwyczaj gotuję

tessinka

Zadanych pytań: 79

16.02.2014 22:57

ja gotuję w skórce

Róża1

Zadanych pytań: 7

16.02.2014 23:36

gotuję w łupinach :-)

tomasz18

Zadanych pytań: 0

17.02.2014 02:21

GOTUJE BEZ OBIERANIA NIE TRACA SWOJEGO SMAKU .

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

17.02.2014 10:04

gotuję w mundurkach)))

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

17.02.2014 10:08

gotuję w łupinkach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak