Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

28.07.2015 13:34

Było pytanie odnośnie boczniaków to i ja nawiążę do tego tematu: dlaczego raz boczniaki po krótkim usmażeniu są smaczne i miękkie a innym razem mogę smażyć godzinę i są twarde ? Czy to zależy od wielkości tzn. duże mogą być już stare ?

Odpowiedzi (16)

paula191919

Zadanych pytań: 54

28.07.2015 22:12

Podobno trzeba spojrzeć na kapelusz czy nie jest zbyt wilgotny.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

28.07.2015 23:04

Stare są nie dobre i twarde

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

29.07.2015 07:32

myślę, że są po prostu stare i dlatego są twarde

bertpvd

Zadanych pytań: 19

29.07.2015 09:06

pewnie były stare :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

29.07.2015 22:29

Trudno powiedzieć, ale myślę że mogą być stare i zbyt wielkie

misia53

Zadanych pytań: 339

29.07.2015 23:35

Oprócz tego ,że stare trzeba krótko smazyć , bo dzieje się podobnie jak z wątróbką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak