Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

izapozdro

Zadanych pytań: 232

12.09.2014 17:49

Chcę ukisić kapustę, macie jakiś sprawdzony przepis?

Odpowiedzi (17)

Janina

Zadanych pytań: 159

12.09.2014 20:05

Kiszę zawsze w dużym wiadrze. Dodatki to można dać według własnego uznania; marchew, kminek oraz inne. Ja stwierdziłam, że najlepsza jest kapusta czysta tylko z solą, a jak chcę surówkę to dodatki lepsze świeże;)

mimi

Zadanych pytań: 31

12.09.2014 20:27

już nie kiszę kapusty

Margo1

Zadanych pytań: 2141

12.09.2014 20:30

Kiedyś słyszałam,że kapustę się kisi w dużym kociołku lub beczce , ja nie kiszę ,bo nie potrzebuję aż tak dużo

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

12.09.2014 20:39

zawsze kiszę w beczce i ukiszoną przekładam do słoików, dodaję tylko marchewkę i kminek

migotka28

Zadanych pytań: 20

12.09.2014 21:57

ja kiszę w małej beczułce, córeczka udeptuje dodaję listek laurowy,starta marchewkę i sól kamienną

ada.la

Zadanych pytań: 39

12.09.2014 23:09

ja zawsze kupuję kiszoną kapustę

gibli

Zadanych pytań: 20

13.09.2014 15:14

kamienny garnek, dobra kapucha, marchew, sól kamienna 1 łyżka na 1 kg kapusty, wymieszać i dobrze ją ubić.))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak