Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MarianM

Zadanych pytań: 30

28.09.2014 19:32

Chcę upiec ciasto w rożku waflowym, jednak potrzebuję go do czegoś włożyć, czy jeśli włożę do szklanki, słoika to może mi on pęknąć ? - jak bedzie dobra temp. pieczenia ?

Odpowiedzi (14)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

29.09.2014 18:47

ja bym włożyła do kokilek

BeataJ

Zadanych pytań: 103

29.09.2014 20:53

Ja piekłam w rożkach większych - z płaskim dnem, nie stożkach i wkładałam do foremek na muffinki, szkło może pęknąć, chyba że będzie żaroodporne

Magula

Zadanych pytań: 556

29.09.2014 21:09

ja juz kiedys piekłam i wkładałam w kratkę którą miałam w piekarniku, co prawda kilka bez podparcia się przewróciło, ale wiekszosc wyszła ładna

Kasia35

Zadanych pytań: 218

30.09.2014 23:31

spróbowałabym z kratką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak