Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Malinka

Zadanych pytań: 302

08.11.2014 13:20

Chce upiec drożdżówki z truskawkami, tyle tylko, że są zamrożone. Czy powinnam je rozmrozić przed wykorzystaniem, czy mogą być takie zamrożone?

Odpowiedzi (31)

izapozdro

Zadanych pytań: 232

08.11.2014 19:35

ja ostatnio wrzuciłam zamrożone truskawki i drożdżówka wyszła super :)

Janina

Zadanych pytań: 159

08.11.2014 19:38

Nigdy nie piekę ciasta z truskawek mrożonych;)

as28

Zadanych pytań: 294

08.11.2014 20:00

ja bym rozmroziła

Motorek

Zadanych pytań: 1446

08.11.2014 20:14

Myślę, że lepiej rozmrozić

Magula

Zadanych pytań: 556

08.11.2014 21:26

ja bym rozmroziła jednak

Megg

Zadanych pytań: 69

08.11.2014 22:01

sądzę że lepiej rozmrozić

Iwusia

Zadanych pytań: 242

08.11.2014 22:40

ja dałabym mrożone, ale ciasto posypałabym bułką tartą tak by sok z truskawek wpił w bułkę podczas pieczenia

Malinka

Zadanych pytań: 302

09.11.2014 00:00

Wszystkim dziękuję za cenne rady, ale nadal mam dwa wyjścia... :)

Ania84

Zadanych pytań: 67

10.11.2014 18:56

ja też nie robiłam ale chyba bym rozmrozila, bo inaczej duzo soku bedzie

ania2610

Zadanych pytań: 4

11.11.2014 20:40

Jak robię jagodzianki nigdy nie odmrażam jagód (właśnie niedługo wstawię przepis), ale dosypuję do nich trochę kaszy manny, która świetnie wchłonie sok i po upieczeniu wcale jej nie czuć.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak