Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

14.06.2014 21:53

Chcę upiec kruche ciasteczka m. in. z suszonymi owocami goi, czy mam je wcześniej namoczyć, czy dać takie suche do ciasta ?

Odpowiedzi (25)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

15.06.2014 09:26

a ja sparzam

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.06.2014 09:29

ja bym je namoczyła

pestka

Zadanych pytań: 424

15.06.2014 09:38

z takimi owocami jeszcze nic nie piekłam , ale ja bym namoczyła w letniej wodzie

Renata9

Zadanych pytań: 329

15.06.2014 09:39

Dziękuje Wam Wszystkim za rady, jednak owoce te namoczyłam i właśnie ciasteczka się już pieką w piekarniku :-)

Konczi

Zadanych pytań: 632

15.06.2014 09:43

hmm ja bym nie moczyła alee .. czekam na rezultat tych namoczonych :D

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.06.2014 09:48

Ja też bym namoczyła ,nie daję suchych

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.06.2014 10:52

też jeszcze nigdy nie piekłam ciasteczek z jagodą goji ale piekę z zurawiną i nigdy nie moczę a ciasteczka są pyszne;)

alaaa

Zadanych pytań: 201

15.06.2014 10:59

też mam w domu owoce goji, czekam na efekt twoich ciasteczek

Mira85

Zadanych pytań: 90

15.06.2014 11:06

lepiej namoczyć

ZEWA

Zadanych pytań: 190

15.06.2014 11:54

Ja z owocami goji nie piekłam ciasteczek ale z racji tego, że mój młodszy syn uwielbia domowe ciasteczka a nie lubi żadnych kawałków bakalii to często po prostu je miksuję. Ja osobiście bym je rozdrobniła ale jeśli chcesz dać całe to lepiej namoczyć.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak