Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

14.06.2014 21:53

Chcę upiec kruche ciasteczka m. in. z suszonymi owocami goi, czy mam je wcześniej namoczyć, czy dać takie suche do ciasta ?

Odpowiedzi (25)

Noruas

Zadanych pytań: 232

15.06.2014 12:12

widziałam przepisy i tak bylo żeby namoczyc

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

15.06.2014 13:28

owocy goji jak do czegoś dodaje, zwłaszcza do wypieków to zawsze namaczam, jak rodzynki w ciepłej wodzie :)

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

15.06.2014 14:30

JA bym dała suche!

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

16.06.2014 20:37

najlepiej namoczyć

marcia7

Zadanych pytań: 166

11.05.2015 12:35

ja zawsze moczę dla miękkości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak