Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Anna133

Zadanych pytań: 143

20.07.2015 08:58

chcę zamrozić cukinię czy na surowo ? czy ją zblanszować ? bo jakoś nigdy nie mroziłam, a spotyka się w mieszankach na mrożonkach

Odpowiedzi (51)

Gracer

Zadanych pytań: 124

20.07.2015 10:04

też mroziłbym na surowo

Wacław

Zadanych pytań: 1269

20.07.2015 10:07

my mrozimy cukinię surową pociętą w kawałki a pózniej wykorzystujemy do lecza i jest ok

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

20.07.2015 10:19

cukinię, kabaczki, bakłażany, dynię pokrojone w w grubsze kostki mrożę na surowo, dynię i cukinię też startą na wiórki i jest do ciasta po odmrożeniu na sitku

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

20.07.2015 10:28

nie zamrażam takich zapasów

ben-ka

Zadanych pytań: 459

20.07.2015 10:43

Dynię mroziłam surową, ale cukinii jeszcze nie.

Ola1young

Zadanych pytań: 7

20.07.2015 10:57

czasem mrozimy cukinie ,tylko surową nigdy zblanszowaną

bietka

Zadanych pytań: 563

20.07.2015 11:15

ja cukinię mrożę surową, pokrojoną na małe cieniutkie kwadraciki, jest idealna na leczo i do zapiekanki )

pestka

Zadanych pytań: 424

20.07.2015 11:47

nigdy nie mroziłam cukinii

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

20.07.2015 12:04

nie mroziłam cukinii,ale spotkałam się z mrożoną w "warzywach na patelnię"zazwyczaj miała paseczki jakby była grillowana

Margo1

Zadanych pytań: 2141

20.07.2015 12:38

Ja najpierw troszkę blanszuję a potem mrożę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak