Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pycholka

Zadanych pytań: 78

19.02.2014 09:56

Chce zrobic croissanty. Chciała bym zamrozic czesc ciasta na pozniej. Jest sens czy ciasto straci na smaku itp.?

Odpowiedzi (13)

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

19.02.2014 10:54

ja mroziłam parę razy ciasto surowe - po rozmrożeniu było OK

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

19.02.2014 10:57

ja bym nie ryzykowała z mrożeniem

Piotr-21

Zadanych pytań: 11

19.02.2014 11:02

Świeże jest lepsze.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak