Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ifa

Zadanych pytań: 16

26.06.2015 08:36

Chcę zrobić roladę z kremem budyniowo-maślanym, jakie proporcje budyniu i masła wziąć by krem był gęsty i zwarty?

Odpowiedzi (18)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

26.06.2015 16:39

Gracer ma dobry skład ilościowy

Stenka

Zadanych pytań: 467

26.06.2015 17:03

Gotuję 2 budynie na 500 ml mleka i potem mieszam z kostka masła, z jednego budyniu dla mnie za rzadki krem

Klausia

Zadanych pytań: 251

27.06.2015 18:40

1,5 opakowania budyniu na 500ml i kostka 250g masła :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.06.2015 21:22

Gotuję 2 budynie na 0, 5 litra mleka i potem mieszam z 1 kostką 250 g. masła.

Ifa

Zadanych pytań: 16

28.06.2015 07:25

Dziękuję za podpowiedzi :-))A więc krem zrobiłam z 1 budyniu i 200 g masła i rozpuszczonej 1 tabliczki białej czekolady, budyń ugotowałam w mniejszej ilości mleka, kem po schłodzniu wyszedł bardzo zwarty :-))

odjechana

Zadanych pytań: 4

28.06.2015 18:54

Ja robię tak jak Gracer, 1 opakowanie budyniu - 200g masła i mleka daję troszkę mniej niż karzą na opakowaniu budyniu :)

miodunka

Zadanych pytań: 45

28.06.2015 22:00

ja zamiast zwykłego budyniu używam kremu na karpatkę na 0,5 litra mleka i do tego 200 g masła jak się da margaryny to krem jest lżejszy

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

29.06.2015 11:59

budyn ozna zagescic troche kasza manna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak