Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Niki22

Zadanych pytań: 46

05.11.2013 21:29

Chciałabym się dowiedzieć jak to jest tak naprawdę z naczyniem żaroodpornym. Pieczemy z pokrywą czy bez? Wkładamy do nagrzanego czy zimnego piekarnika?

Odpowiedzi (23)

Luki

Zadanych pytań: 27

06.11.2013 08:43

zależy co chcę upiec lub dusić

Ania84

Zadanych pytań: 67

06.11.2013 09:05

raz tak raz tak :) jak chce zeby wierzch był chrupiący to pod koniec odkrywam

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

06.11.2013 10:08

zazwyczaj piekę bez pokrywy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak