Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

23.08.2013 13:11

ciasta ze śliwkami proszkowe czy drożdżowe częściej pieczecie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

23.08.2013 14:23

częściej na proszku

Dorota59

Zadanych pytań: 950

23.08.2013 14:32

z dodatkiem proszku do pieczenia

joanna30

Zadanych pytań: 50

23.08.2013 13:12

Najczęściej ucierane na proszku do pieczenia

Odpowiedzi (29)

malina

Zadanych pytań: 4

23.08.2013 13:12

ze śliwkami robię najchętniej kruche

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.08.2013 13:13

Również na prosku do pieczenia piekę

pestka

Zadanych pytań: 424

23.08.2013 13:13

najczęściej ucieram i dodaje proszek do pieczenia

msmors

Zadanych pytań: 91

23.08.2013 13:14

a ja dawno nie piekłam takiego ciasta ze śliwkami.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

23.08.2013 13:14

ja robię z ciastem kruchym - coś na wzór szarlotki

rafał5

Zadanych pytań: 5

23.08.2013 13:15

na proszku chodz czasami na drozdzach

biatriss

Zadanych pytań: 61

23.08.2013 13:16

kruche! i wczoraj robiłam;P

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

23.08.2013 13:16

częściej drożdżowe

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

23.08.2013 13:16

częściej proszkowe

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

23.08.2013 13:17

lubię drożdżówkę ze śliwkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak