Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

23.08.2013 13:11

ciasta ze śliwkami proszkowe czy drożdżowe częściej pieczecie?

Odpowiedzi (29)

Janina

Zadanych pytań: 159

23.08.2013 13:20

Pod śliwki zawsze robię ciast kruche, pycha;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

23.08.2013 13:27

robię ze sliwką drozdzowe z kruszonką i kruche

Beatris

Zadanych pytań: 43

23.08.2013 13:28

Raczej proszkowe, bo takie nam bardziej smakują.

gosia1988

Zadanych pytań: 526

23.08.2013 13:29

częściej drożdżowe

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.08.2013 13:31

drożdżowe mi nie wychodzą, więc nie robię:(

Mniam

Zadanych pytań: 87

23.08.2013 13:35

Częściej na proszku do pieczenia.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

23.08.2013 13:53

drożdżowe częściej :)

Agata3

Zadanych pytań: 13

23.08.2013 13:54

Drożdżowe, ale często piekę też muffinki ze śliwkami;D

mysza75

Zadanych pytań: 96

23.08.2013 14:02

drożdżowe częściej chociaż jestem ostatnio na etapie na proszku ze śliwkami

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

23.08.2013 14:06

drożdżowe lub ucierane maślankowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak