Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Magda24

Zadanych pytań: 148

08.01.2014 12:46

ciasto po upieczeniu od razu wyjmujecie z piekarnika czy najpierw uchylacie drzwiczki aby stygło powoli ?

Odpowiedzi (41)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

08.01.2014 12:58

Ja tylko lekko uchylam piekarnik i zostawiam do przestygnięcia a biszkopt wyjmuję zaraz po upieczeniu

Konczi

Zadanych pytań: 632

08.01.2014 12:58

zależy jakie piekę ciasto

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

08.01.2014 12:59

zależy jakie, serniki, bezy, czasem biszkopt zostawiam,a inne wyciągam,żeby się nie przesuszyły

malina

Zadanych pytań: 4

08.01.2014 12:59

najczęściej uchylam drzwiczki

bietka

Zadanych pytań: 563

08.01.2014 13:00

ja wyciagam od razu, żeby piec następne :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

08.01.2014 13:00

zalezy jakie ciasto pieke

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

08.01.2014 13:05

od razu je wyciągam, chyba że w przepisie jest nakazane żeby chwilkę przytrzymać to wtedy trzymam

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

08.01.2014 13:06

ja uchylam drzwiczki

Niki22

Zadanych pytań: 46

08.01.2014 13:11

uchylam drzwiczki tak jest bezpieczniej :)

Aga-25

Zadanych pytań: 3

08.01.2014 13:13

od razu je wyciągam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak