Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Magda24

Zadanych pytań: 148

08.01.2014 12:46

ciasto po upieczeniu od razu wyjmujecie z piekarnika czy najpierw uchylacie drzwiczki aby stygło powoli ?

Odpowiedzi (41)

mysza75

Zadanych pytań: 96

08.01.2014 15:09

zależy jakie biszkopt wyjmuje od razu, sernik zostawiam

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

08.01.2014 15:30

Ja uchylam piekarnik i zostawiam, np. sernik do przestygnięcia, a biszkopt wyjmuję zaraz po upieczeniu.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

08.01.2014 15:42

to zależy jakie piekę ciasto

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

08.01.2014 16:05

uchylam drzwiczki aby pomału stygło

Janina

Zadanych pytań: 159

08.01.2014 16:24

To zależźy jakie ciasto. Serniki zostawiam do wystygnięcia w piekarniku, kruche i biszkopty wyciągam od razu;)

patryska76

Zadanych pytań: 24

08.01.2014 16:41

Nie wyciągam od razu z piekarnika ;-)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

08.01.2014 17:30

tylko serniki zostawiam na 10 minut resztę wyciągam od razu po upieczeniu

stokrotka

Zadanych pytań: 120

08.01.2014 17:44

różnie w zależności od rodzaju ciasta

Niezłe Ziółko

Zadanych pytań: 1

08.01.2014 17:55

Mam piekarnik gazowy i zawsze uchylam drzwiczki. Z wyjęciem ciasta czekam jeszcze zwykle od 5 do 7 minut.

Kasia36

Zadanych pytań: 463

08.01.2014 19:15

wyjmuję od razu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak