Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

babeczka007

Zadanych pytań: 115

03.11.2013 13:56

Co dodajecie do ciasta żeby było puszyste. Zamiast proszku do pieczenia ??

Odpowiedzi (27)

dodi

Zadanych pytań: 256

03.11.2013 14:14

ja dodaje sodę

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.11.2013 14:15

Sodę oczyszczoną.

Renata9

Zadanych pytań: 329

03.11.2013 14:18

zawsze sodą oczyszczoną

iwi

Zadanych pytań: 115

03.11.2013 14:20

Soda czyni cuda

Piotr-21

Zadanych pytań: 11

03.11.2013 14:20

soda oczyszczona

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

03.11.2013 14:24

dodaję proszek do pieczenia, sodę i mam kilka przepisów gdzie dodaje się amoniak

artur7

Zadanych pytań: 1324

03.11.2013 14:25

sode lub amoniak

Motorek

Zadanych pytań: 1446

03.11.2013 15:11

właśnie sodę oczyszczającą lub amoniak

bogusia19

Zadanych pytań: 7

03.11.2013 15:19

sodę oczyszczoną

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

03.11.2013 15:28

piekę przede wszystkim na proszku do pieczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak