Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

13.04.2014 14:09

co dodajecie do gotowania jajek aby się zabarwiła skorupka

Odpowiedzi (42)

Renata9

Zadanych pytań: 329

13.04.2014 18:50

zawsze używam łupinek z cebuli

norweska20

Zadanych pytań: 400

13.04.2014 18:57

łupiny cebuli obecne i u mnie

Ania84

Zadanych pytań: 67

13.04.2014 19:22

łupiny z cebuli także i u mnie ale gotowe barwniki też :)

Janina

Zadanych pytań: 159

13.04.2014 19:33

Farbuję w barwnikach ze sklepu i w łupinach cebuli;)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

13.04.2014 19:43

łupinki z cebuli

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

13.04.2014 19:53

zawsze barwię w łupinach cebuli

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

13.04.2014 20:10

ja również dodaję łupinki cebuli. czasem gotuję jajka w mocnej kawie wówczas uzyskuję kolor brązowy. jeśli chcę żółte dodaję kurkumę. jeśli zielone - trawę. różowe - buraki.

Lis

Zadanych pytań: 56

13.04.2014 20:19

U mnie też jest obecna łupina z cebuli:)

Beata23

Zadanych pytań: 335

13.04.2014 20:29

łupinki z cebuli lub buraka

natalia.doradca

Zadanych pytań: 45

13.04.2014 20:42

najczęściej łupinki od cebuli

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak