Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

13.04.2014 14:09

co dodajecie do gotowania jajek aby się zabarwiła skorupka

Odpowiedzi (42)

joanna__s

Zadanych pytań: 4

13.04.2014 20:47

Kurkumę, łupiny z cebuli i sok z buraków.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.04.2014 20:59

ja dodaję łupinki z cebulki

Marta1986

Zadanych pytań: 859

13.04.2014 21:24

łupinki z cebuli

Margo1

Zadanych pytań: 2141

13.04.2014 22:57

łupinki z cebuli

mysza75

Zadanych pytań: 96

13.04.2014 23:08

gotuje jajka w łupinach od cebuli, i w pończosze z dodatkiem listków pietruszki wychodzą fajne wzory

Róża1

Zadanych pytań: 7

13.04.2014 23:55

tylko gotuję w łupinach z cebuli:-)

dodi

Zadanych pytań: 256

14.04.2014 08:18

ja dodaje skorupki z cebuli

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

14.04.2014 08:31

łupinki z cebuli tak co roku tradycyjnie

Beata73

Zadanych pytań: 1093

14.04.2014 09:01

łupki z cebuli, sok z buraków czerwonych

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

14.04.2014 09:12

barwniki spożywcze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak