Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

smakowita

Zadanych pytań: 817

05.08.2013 13:24

Co można zrobić z dużych patisonów ?

Odpowiedzi (16)

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.08.2013 14:43

zrobiłabym leczo, a jak masz tego dużo to do słoików leczo, do zalewy octowej

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

05.08.2013 14:52

ja robię w zalewie octowej

Janina

Zadanych pytań: 159

05.08.2013 15:00

Kroje na ćwiartki i zakładam do słoików w zalewie

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

05.08.2013 17:05

faszerować :)

owca441

Zadanych pytań: 358

05.08.2013 17:16

myślę że to samo co z kabaczkami

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

05.08.2013 18:43

o tak... leczo będzie idealne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak