Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Beata23

Zadanych pytań: 335

17.01.2014 10:08

Co można zrobić z grzybów - boczniaków?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

17.01.2014 10:09

Ja najczęściej smażę panierowane ale robię też jarskie flaczki.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

17.01.2014 10:20

pyszne są smażone na masełku

Iwona32

Zadanych pytań: 103

17.01.2014 10:08

pyszny sos:)

Odpowiedzi (24)

brioszka

Zadanych pytań: 26

17.01.2014 10:09

ja robię np, ciabattę z serem kozim, cukinią, papryką i grillowanymi boczniakami + sos :) pychotka

erym

Zadanych pytań: 24

17.01.2014 10:12

ponoc sos najlepszy

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

17.01.2014 10:13

Dodać do gulaszu mięsnego lub warzywnego

norweska20

Zadanych pytań: 400

17.01.2014 10:13

ja bym zrobiła sos

Cranberry

Zadanych pytań: 34

17.01.2014 10:13

sos do placków ziemniaczanych, go gulaszu

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

17.01.2014 10:18

tak,sos jest pyszny,mozna dodać do gulaszu,do farszu

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

17.01.2014 10:22

ja je smażę jak kanie tak samo , pyszne są :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

17.01.2014 10:23

usmażyć na sos lub jak schabowe

pestka

Zadanych pytań: 424

17.01.2014 10:25

zrobić sosy lub smażyć na maśle

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.01.2014 10:27

ja robiłam sosy i smażyłam z cebulką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak