Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Beata23

Zadanych pytań: 335

17.01.2014 10:08

Co można zrobić z grzybów - boczniaków?

Odpowiedzi (24)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

17.01.2014 10:30

ja robie flaczki przepis w moje księdze lub tez usmazyc obtaczajc w bułce tartej

Habibi

Zadanych pytań: 690

17.01.2014 10:32

robię zupy (m.in. właśnie flaczki), panieruję i smażę jak schabowe, marynuję, dodaję do różnych potraw (spaghetti, risotto), robię sosik... trzeba uruchomić fantazję ;)

migotka28

Zadanych pytań: 20

17.01.2014 10:33

ciężko mi je dostać i rzadko jadam choć bardzo lubie, zazwyczaj smażę jak schabowego lub robię sałatkę http://www.doradcasmaku.pl/przepis/282536/salatka-ze-smazonymi-boczniakami.html

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

17.01.2014 10:41

Ja robię z nich sos grzybowy lub panieruję i smażę jak schabowego :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.01.2014 10:52

lubię flaczki z boczniaka, panierowane jak kotlety i usmażone, lubię w omlecie czy jajecznicy

matesko

Zadanych pytań: 14

17.01.2014 11:23

robię tak jak schabowe

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.01.2014 11:31

ja robię schabowe, flaczki

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.01.2014 11:32

polecam z bakłażanem http://www.doradcasmaku.pl/przepis/286328/boczniak-z-baklazanem-z-grilla.html

monisia1977

Zadanych pytań: 15

17.01.2014 11:35

ja robię z nich kotlety albo flaczki

Ania321

Zadanych pytań: 179

17.01.2014 11:39

ja najbardziej lubię smażone w panierce :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak